zia® webáruház

Makramé lakásdekoráció webáruház

Makramé lakásdekoráció webáruházunkban fali díszeink, térelválasztóink, függönyeink és asztali dekorációink is megtalálhatóak.

A mi gondolkodásunk szerint a makramé tud modern és letisztult lenni, olyan kiegészítője otthonunknak, amely segít megteremteni a nyugalmat és az otthon melegét, a lelassulás lehetőségét, és emellett minden szempontból megfelel a mai kor követelményeinek, mind esztétikai, mind minőségi szempontból. 

Mi a zia®-val a Slow Life alapértékeit tűztük ki célul, és az “élhető városok” alapelveinek és elvárásainak megfelelve tervezünk és dolgozunk. A minőségi természetes alapanyagok, a fa, a pamutfonal, mind a természet közelségét és vele együtt a békét hozzák el otthonunkba. Ahogy a zia® is.

Vásárlóink értékelik az elhivatottságunkat, fontosnak tartják a minőséget és keresik azt az életérzést, amelyet egy-egy általunk alkotott makramé nyújtani tud számunkra.

makramé lakásdekoráció
makramé lakásdekoráció

Kollekcióink egyes darabjai egyedi méretben és a fotókon látható színektől eltérő színekben is rendelhetőek. Amennyiben különleges kérése lenne, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken.

Több mint 15 éves szakmai múltunkkal és lakberendezői tapasztalatunkkal egyedi igények megvalósítására is nyitottak vagyunk.

Szezonális kollekcióink limitált darabszámban készülnek.

Kellemes időtöltést kívánunk!