Mindent elsöprő alkotási vágy és higgadt profizmus,

Lelkes kezdeményezőkészség és sokéves interior design tapasztalat,

Részletekbe menő precizitás és időtálló értékteremtés,

Ildi & Dia.

Barátnők vagyunk és anyukák. Együtt nevetünk, néha együtt sírunk, de mindig együtt alkotunk. Makramé kiegészítőket, dekorációs tárgyakat tervezünk és hozunk létre.
Hiszünk a minőségi alapanyagokban és a hagyományos kézművesség valódi értékében. Több mint 15 éves lakberendezési és dekorációs piacon szerzett tapasztalatunkkal arra törekszünk, hogy a zia márkanév állandó és kimagasló minőséget képviseljen a magyar lakberendezési kiegészítők piacán.

Zaják-Balogh Ildikó                             Túri Diána

makramé készítés,                              makramé design,

marketing                                              interior design

 

Amiben hiszünk

A mai világban annyi külső inger ér bennünket, hogy gyakran megfeledkezünk a belső világunkról. Mindig rohanunk, sikereket hajszolunk és folyamatos teljesítménykényszer uralja napjainkat. Hiszünk abban, hogy tevékenységünket tudjuk úgy végezni, hogy ebben örömünket leljük, hogy megtaláljuk az egyensúlyt.  

Támogatjuk a slow életmódot inspirációs, művészeti workshopokkal, kommunikációnk, működésünk segítségével próbáljuk elérni, hogy vásárlóink vagy a workshopjainkon velünk alkotók egy pillanatra megálljanak, és elgondolkodjanak azon, hová is rohannak.

A makramé alkotása egy olyan folyamat, amely tudatos lassulásra invitál, nem veszi fel a versenyt a rohanó világunk egyéb tevékenységeivel, ahol a teljesítmény a lényeg a legrövidebb határidőn belül. A makramé az elfelejtett értékeket eleveníti újra, türelemre tanít és segít megtalálni a belső egyensúly.

Mi a zia®-val a Slow Life alapértékeit tűztük ki célul és az “élhető városok” alapelveinek és elvárásainak megfelelve tervezünk és dolgozunk. A minőségi természetes alapanyagok, a fa, a pamutfonal, mind a természet közelségét és vele együtt a békét hozzák el otthonunkba. Ahogy a zia® is.

Vásárlóink értékelik az elhivatottságunkat, fontosnak tartják a minőséget és keresik azt az életérzést, amelyet egy-egy általunk alkotott makramé nyújtani tud számunkra.