Varázsold igazán különlegessé életed legszebb napját természetes anyagból készült, makramé esküvői kiegészítőinkkel!

Egy csipet varázslat, egy leheletnyi puhaság.

Kiegészítőinkkel igyekszünk emlékezetesebbé és különlegesebbé varázsolni az esküvőt és annak helyszínét.

Esküvői makramé dekoráció bérlése

Egyedi boldogságkaput, háttér függönyt makramézunk a szertartáshoz, fotózáshoz. Stílusban, szín és formavilágában az igényekhez igazított székszoknyákat, asztali futókat készítünk, kézzel csomózott lampionokkal, függődíszekkel, virágtartókkal vagy asztali kisdíszekkel tesszük igazán felejthetetlenné az eseményt. Termékkínálatunkban szintén szerepelnek egyedi köszönő- és nászajándékok.

A „zia wedding” esküvői kiegészítők nem csupán az esküvőt teszik igazán egyedivé, hanem a közös otthon különleges díszévé is válhatnak a nagy nap után.

Megkeresést követően, a helyszín adottságait és a pár igényeit felmérve készítünk egyedi ajánlatot a bérlésre fenntartott, helyszínre alakítható makramé dekorációkra vonatkozóan.

zia wedding” kiegészítőink magas értékkel rendelkező dekorációs tárgyak, ezért bérlés esetén a bérleti díjon felül 50%-os kauciós díjat kérünk számunkra eljuttatni. A kibérelt dekorációk sértetlen állapotban való visszajuttatásával az esküvő után, a kauciós összeg visszafizetésre kerül.

Egyedi elképzelések megvalósítására is lehetőséget kínálunk. Az egyedi elképzelés szerint elkészített makramé kiegészítő bérelhető vagy megvásárolható. Bérlés esetén a tájékoztató bérlési árak kétszeresével lehet számolni. Megvásárlásra egyedi ajánlatot készítünk.

További lakberendezési felhasználásra a dekorációk megvételére is lehetőséget nyújtunk. Ez esetben egyedi árajánlatot állítunk össze.

Esküvői makramé dekoráció bérlése